Aanbod

Ons gehele aanbod aan winkels van winkelgebied Van Hoytemastraat is verdeeld in de volgende categorieën: Dagelijks, Electra, Horeca, Mode, Mooi en Gezond, Services, Vrije tijd en Kantoor en Wonen. In het venster kunt u zoeken op winkel of op artikel.

 

Dagelijks

icons-dagelijks winkelgebied Van HoytemastraatWij hebben en groot aanbod in ambachtelijke en dagelijkse speciaalzaken, zoals onze patisserieën, bakkerijen, groente- en fruitzaken, een slager, een vishandel en een poelier.

 

 

Mode

icons-mode winkelgebied Van Hoytemastraat BenoordenhoutVoor uw kleding, schoenen, bijouterie, sieraden en lederwaren voor man, vrouw en/of kind hebben wij onze exclusieve en eigentijdse modespeciaalzaken.

 

 

Vrije tijd & Kantoor

icons vrije tijd winkelgebied Van HoytemastraatVoor vertier in uw vrije tijd kunt u terecht bij onze speelgoed-, fotografie- en boekwinkels.

 

 

 

Elektra

icons-elektra winkelgebied Van Hoytemastraat te BenoordenhoutZelfs voor een nieuwe wasmachine, televisie en al uw andere huishoudelijke elektra hebben we een mooi aanbod.

 

 

Horeca

icons-horeca winkelgebied Van Hoytemastraat BenoordenhoutWij verwelkomen u graag voor een kopje koffie, ontbijt, take away, lunch en diner in onze diverse horecagelegenheden.

 

 

Mooi & Gezond

icons-shampooIn onze parfumerie en drogisterij vindt u alles om uzelf of een ander eens lekker te verwennen. Ook voor uw persoonlijke verzorging en gezondheid kunt u hier terecht. Ons winkelgebied bevat zelfs een apotheek.

 

 

Wonen

icons wonen winkelgebied Van Hoytematraat BenoordenhoutVergeet ook zeker niet onze mooie winkels te bezoeken voor uw inrichting, decoratie en bloemen voor in huis.

 

 

Services

services winkelgebied Van Hoytemastraat BenoordenhoutOok voor uw bankzaken, onroerend goed, reisbemiddeling en goudinkoop bent u hier aan het juiste adres.

 

 

Kortom: het is exclusief winkelen in Benoordenhout!  Wij heten u van harte welkom om dit bij ons te ervaren!

 

 

DE VAN HOYTEMASTRAAT IN BENOORDENHOUT IS HET MEEST EXCLUSIEVE WINKELGEBIED IN DEN HAAG EN OMGEVING VANWEGE DE VELE LUXUEUZE SPECIAALZAKEN.

 

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en evenementen!

– Vind ons leuk op Facebook 

 

Facebook like winkelgebied Van Hoytemastraat
          

– Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.