Item image

Beau Monde Coiffures

Openingstijden:
Maandag:
13.00 – 17.00
Dinsdag:
08.30 - 17.00
Woensdag:
08.30 - 17.00
Donderdag:
08.30 - 17.00
Vrijdag:
08.30 - 17.00
Zaterdag:
08.00 – 16.00
E-mail winkel

Beau Monde Coiffures  winkelgebied Van Houtemastraat  Benoordenhout Den Haag

Beau Monde Coiffures

Trendy, stijlvol, sportief  of nochalant kapsel

Wilt u een trendy, stijlvol, sportief, nonchalant kapsel? En, hebt u hoge verwachtingen van service en kwaliteit? Bij ons staat de klant in het middelpunt van de belangstelling en wordt ondergedompeld in een exclusieve haarbehandeling waarbij schoonheid en service in perfecte harmonie samenkomen.

 

Creatieve en deskundige haarstylisten
Onze creatieve en deskundige haarstylisten zullen u graag een persoonlijk salongamma en haarverzorging producten adviseren, welke het beste bij uw wensen past.

 

Kérastase Paris en L’Oreal professionnel
Wij werken met de merken Kérastase Paris en L’Oreal professionnel. Onze collectie is zeer uitgebreid en sluit perfect aan bij de mode en trends anno nu. Ieder seizoen wordt u in onze salon verrast met de laatste trends, aanbiedingen, must-haves en onweerstaanbare accessoires te koop.

 

Vragen

Indien u vragen heeft, kunt u natuurlijk ten allen tijde contact met ons opnemen, of kom langs in onze salon, u bent van harte welkom voor een persoonlijk advies.

 

Wij danken u voor uw belangstelling en hopen u binnenkort te verwelkomen in onze salon.

 

Team Beau Monde

Haarpuntenpas

Bij Beau Monde Coiffures kunt u met uw persoonlijke haarpuntenpas, haarpunten sparen. Op het bedrag wat u bij ons in de salon besteed, ontvangt u haarpunten. De haarpunten kunt u inwisselen voor een exclusief stylings/verzorgings product van Kérastase Paris of voor een van de trendy stylingsproduct tec ni art van L’Oreal Professionnel.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dat kan bij ons telefonisch: 070 – 328 19 19 of via onze website.

 

Online afspraak maken
U kunt bij ons een online afspraak maken via de wu gaat naar de welkomstpagina, u klikt op afspraak maken. U volgt de stappen en u ontvangt een sms met de bevestiging van uw afspraak.

 

Vragen

Al uw vragen worden altijd zo adequaat mogelijk in onze salon telefonisch beantwoordt. Bent u in de buurt, kom dan gerust langs in onze salon en laat u inspireren en informeren, mogelijk en gewenst helpen wij u direct of neem vrijblijvend contact met ons op.