Item image

D.I.O. Drogisterij de Salamander

Openingstijden:
Maandag:
09.00 – 18.00
Dinsdag:
09.00 – 18.00
Woensdag:
09.00 – 18.00
Donderdag:
09.00 – 18.00
Vrijdag:
09.00 – 18.00
Zaterdag:
09.00 – 17.00
Zondag:
-

D.I.O. Drogisterij de Salamander

Full-service drogisterij

D.I.O. Drogisterij de Salamander in het Benoordenhout is een full-service drogisterij met een groot assortiment aan zelfzorgmedicijnen, producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica, schoonmaakartikelen, kaarsen, cadeauideeën en nog veel meer.

 

Goede service en vakkennis
D.I.O. Drogisterij de Salamander heeft een goede service en vakkennis hoog in het vaandel staan.

 

D.I.O. Drogisterij de Salamander

 

Eigen import

Wij importeren natuurlijke cosmetica en parfums uit Toscane, Italië, van Dr Taffi, waaronder douchegels, bodylotions en parfums, Dr Taffi heeft verschillende lijnen, de luxe lijn Acqua di Bolgheri, aloë therapy en aloë baby therapy, I macchiaioli met de mooie verpakkingen mooi en lekker om cadeau te doen of zelf te gebruiken “natuurlijk” iemand een apart cadeau geven geef iets uit Italië.

 

Rizes natuur cosmetica

Nieuw in ons assortiment, importeren wij uit Athene, Griekenland, Rizes natuur cosmetica, van 24 uurs gezichtscrème tot een heerlijke douchegel, giftsets met zeep en natuurspons, en hand gevulde lip balsem voor de droge gevoelige lippen.

 

Bio Aroma

Ook nieuw in ons assortiment importeren wij uit Kreta Bio Aroma, dit is een 100% natuurlijke en zonder toevoegingen cosmetica, zo natuurlijk dat je het kan eten, voor gezicht, lichaam en haar, en in een baby/kinder lijn, scrubzeep waar natuurspons in is verwerkt. alle producten zijn met de hand gemaakt. En voor gezicht en lichaam importeren wij natuur sponzen uit kreta, ongebleekte kwaliteit sponzen in 3 maten.