Item image

Donato Italiaanse Delicatessen

Openingstijden:
Maandag:
9.00 - 18.30
Dinsdag:
9.00 - 18.30
Woensdag:
9.00 - 18.30
Donderdag:
9.00 - 18.30
Vrijdag:
9.00 - 18.30
Zaterdag:
9.00 - 17.30
Zondag:
-
E-mail winkel
Broers Donato runnen Donato Delicatessen winkelgebied Van Hoytemastraat Benoordenhout

Familiebedrijf Donato Italiaanse Delicatessen

Donato Italiaanse Delicatessen

Familiebedrijf

Welkom bij ons familiebedrijf met (h)eerlijke Italiaanse producten en gerechten. Mijn naam is Dario en kom uit het gezellige en culinaire Napels. Samen met mijn vrouw en broer wil ik u graag de Italiaanse keuken en tradities laten proeven en voelen. Dit jaar bestaan wij alweer 5 jaar en mogen wij terugkijken op een ontzettend warme ontvangst in Benoordenhout.

 

(h) eerlijke Italiaans producten en gerechten
Donato Italiaanse Delicatessen biedt u verse, bijzondere producten van hoge kwaliteit, en bovenal heel veel Italiaanse gezelligheid.

 

Iedere dag verse gerechten
Niet alleen maken wij iedere dag verse pastagerechten (primi) en vlees- en visgerechten (secondi), ook kunt u bij ons terecht voor exclusieve en heerlijke salumi & formaggi voor op brood of om mee te koken, voor een bijzonder aperitief met de beroemde Italiaanse antipasti en mooie wijnen van Italiaanse bodem.

 

Intieme private diners, cateringservice
Steeds vaker verzorgen wij ook intieme private diners in onze lunchroom en cateringservice op maat, zowel op locatie compleet met inrichting en bediening als om af te halen.

 

Maar alles begint met een Italiaanse handdruk en een goede kop Napoletaanse koffie.

 

Ci vediamo da Donato!

 

Assortiment

Verse pastagerechten (primi), vlees- en visgerechten (secondi), salumi & formaggi, Italiaanse antipasti en mooie wijnen van Italiaanse bodem.

 

Speciaal

Intieme private diners en cateringservice op maat.