Item image

Gall & Gall - Van Hoytemastraat

Openingstijden:
Maandag:
12.00 - 19.00
Dinsdag:
10.00 - 19.00
Woensdag:
9.00 - 19.00
Donderdag:
9.00 - 19.00
Vrijdag:
9.00 - 19.00
Zaterdag:
9.00 - 19.00
Zondag:
-

 

Gall & Gall van Hoytemastraat winkelgebied Van Hoyteamastraat

Gall & Gall – Van Hoytemastraat

 

Gall & Gall is de meest toegankelijke drankenspeciaalzaak van Nederland. Bij ons heeft de klant altijd keuze. In assortiment en in prijs. Elke dag weer willen wij toonaangevend en inspirerend zijn voor onze klanten.

 

Genieten
Wij willen klanten inspireren om te genieten van mooie momenten met een goed glas. Niet alleen op bijzondere dagen, maar elke dag willen we dat heerlijke weekendgevoel aan onze klanten geven.  We brengen klanten op ideeën en geven tips en adviezen. We presenteren ons assortiment op smaak zodat het makkelijk is om zelf een lekkere fles te vinden.

 

Geschiedenis
Gall & Gall bestaat al 130 jaar! Aan de wieg stond de toen 33-jarige Maria Gall en haar houden we nog steeds levend. Onze medewerkers maken het verschil. Zij zijn vakkundig, aanstekelijk enthousiast over dranken én ze staan graag voor u klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste fles!

 

Verantwoord alcoholgebruik
Gall & Gall staat voor verantwoord genieten en wij verkopen alleen aan volwassenen. Onze medewerkers vragen aan iedere klant jonger dan 25 jaar om een identiteitsbewijs. Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Duurzaamheid
Op het gebied van duurzaamheid onderneemt Gall & Gall diverse initiatieven om zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Bekijk hoe wij ons steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Gall & Gall Huismerk
Uniek is het Gall & Gall Huismerk. Deze producten staan voor een goede kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. In totaal hebben wij meer dan 40 Huismerk producten, zowel in wijn als in sterke drank. Met het Huismerk biedt Gall & Gall een herkenbare keuze in zowel assortiment als prijs. Lees meer over de Gall & Gall Huismerk producten.

 

Meer dan 130 bekroonde wijnen
Veel van onze wijnen worden bekroond door wijnjournalisten en -kenners of op wijnconcoursen. Gall & Gall heeft meer dan 130 bekroonde wijnen, waarmee je altijd iets bijzonders in huis haalt. Bekijk alle bekroonde wijnen op onze website. Maar ook voor de whisky, Bier en Mix liefhebber bieden wij een mooi, speciaal gevarieerd assortiment aan. Oftewel wij nodigen u graag uit om een kijkje in onze winkel te nemen op de van Hoytemastraat 91 in Den Haag. Of snuffel eens op onze website. www.gall.nl

 

Al 130 jaar de meest toegankelijke drankenspeciaalzaak.