Item image

Grapedistrict - Drink Different!

Openingstijden:
Maandag:
13.00 – 19.00
Dinsdag:
11.00 – 19.00
Woensdag:
11.00 – 19.00
Donderdag:
11.00 – 19.00
Vrijdag:
11.00 – 19.00
Zaterdag:
10.00 – 18.00
Zondag:
-
E-mail winkel

Grapedistrict – Drink Different!

 

Wijn is spannend
Wijn is leuk, wijn is spannend. En het is misschien lastig om met alle druiven en gebieden door de bomen het bos te zien, maar dat betekent nog niet dat je er ook moeilijk over moet doen. Met de Grapedistrict winkels willen we een wereld creëren waar je zelf een wijn kunt uitzoeken en meer over wijn te weten kan komen, zonder dat je een wijndiploma hebt of een gold card.Een wereld zonder houten lambrisering, moeilijke woorden en houten tonnen.

 

Fris, overzichtelijk en laagdrempelig
Onze winkels zijn fris, overzichtelijk en laagdrempelig. En je vindt er de allerlekkerste wijnen voor de scherpst mogelijke prijs. We zouden het geweldig vinden om je een keer mee te nemen in deze wereld. Tot snel!

 

Geboren op een bierviltje
Grapedistrict is clichématig geboren op een bierviltje uit Freek Padberg, Gijs Groenevelt en Joost Bockwinkel. Het bierviltje was niet geheel toevallig, omdat Gijs en Freek toen nog allebei werkzaam waren op de marketing afdeling van Heineken. Joost mocht die avond afrekenen, aangezien hij op dat moment bij de ING regio directeur was. Vanuit een gedeelde liefhebberij voor wijn en met de overtuiging dat de wijnwereld een frisse wind kon gebruiken, werden de kantoorbanen opgezegd en opende acht maanden later de eerste winkel aan de Van Woustraat in Amsterdam.

 

Landelijke merk
Vanaf dat moment hebben ze niet meer omgekeken en beschouwen ze het als hun missie om Grapedistrict uit te bouwen tot een landelijk bekend merk met winkels in alle grotere steden van Nederland. En hoewel clichématig geboren, doen we er eigenlijk alles aan om elk cliché te vermijden.

 

Drink Different!

 

Direct van de boer

Al onze wijnen komen direct van de boer. Dat betekent: zonder tussenhandel en met een persoonlijk verhaal. Alleen zo krijg je écht originele wijnen voor de scherpst mogelijke prijs.

 

Aparte gebieden, originele druiven

Er bestaan duizenden druivenrassen en wijngebieden. Allemaal met een andere naam en een andere smaak. Wij hebben als doel om ze allemaal te proeven en alleen de allerspannendste wijnen aan jou voor te schotelen.

 

Strenge selectie

Je komt als wijn niet zo maar bij ons op het schap. Al onze wijnen worden eerst uitvoerig getest door twee panels. Een panel van wijnprofessionals en een panel van klanten. Alleen als beide panels even enthousiast zijn over de smaak en de prijs/kwaliteit, komt een wijn in ons assortiment.

 

Online bestellen!

Je kunt via onze webshop onze wijnen bestellen: www.grapedistrict.nl