Item image

Jaap Rijnbende Fashion Modeontwerper • Dameskledingzaak

Openingstijden:
Maandag:
-
Dinsdag:
10.00 – 18.00
Woensdag:
10.00 – 18.00
Donderdag:
10.00 – 18.00
Vrijdag:
10.00 – 18.00
Zaterdag:
10.00 – 17.00
E-mail winkel

 

groene jurk Jaap Rijnbende winkelgebied Van Hoytemastraat

Jaap Rijnbende Fashion

Modeontwerper · Dameskledingzaak

Haute Couture en Prêt-à-porter mode van Jaap

Modeontwerper Jaap Rijnbende zit al meer dan 25 jaar in het vak. Hij heeft naam gemaakt als down to earth modeontwerper. In zijn Haagse modezaak weet hij elke vrouw te verrassen met eigentijdse, stijlvolle mode items waarin ze vooral zichzelf is. Met zijn prêt-à-porter lijn brengt hij exclusieve ontwerpen binnen ieders bereik.
Naast het ontwerpen en vervaardigen van haute couture, bruidskleding en feestelijke kleding zijn er diverse en eigentijdse modelabels in zijn winkel te vinden. Jaap en zijn team adviseren u graag voor iedere gelegenheid zowel voor zakelijk outfits, vrije tijd en bijzondere gebeurtenissen, die vragen om speciale kleding.

 

Laat u verrassen door zijn visie: ”Iedereen is mooi, maar misschien niet overal even mooi en met de juiste kleding kan ik u daarbij helpen!”

 

Kleren maken de vrouw!
De eerste indruk is vaak doorslaggevend. Hoe presenteert zij zich? Kleding is in hoge mate bepalend voor het beeld dat wij van iemand vormen. De keuze van kleding biedt dan ook ongekende mogelijkheden om dat beeld zelf te creëren. Vaak zijn een paar zinvolle tips al voldoende om het optimale uit uzelf en uw kleding te halen!

 

Modepraat van Jaap
Soms is het tijd om jezelf even te VERWENNEN. Een middag samen met vriendinnen GENIETEN van een ONTSPANNEN programma. KLEINSCHALIG en EXCLUSIEF. Een PERSOONLIJK cadeautje in de vorm van humoristische MODEPRAAT van Jaap, maar na zijn advies kunt u SHOPPEN voor een BEREIKBARE prijs.

Labels

Haute Design Jaap label, Joseph Ribkoff, MOQ business en couturelijn voor de moeder van de bruid, Malvin, Non Stop, Angels jeans, GIOVANE, La Salle en Barnett & Barnett en Calaluna.

 

Hoeden

Deze worden in opdracht exclusief ontworpen en vervaardigd.

 

Workshops van modeontwerper Jaap Rijnbende

Jaap Rijnbende is een modeontwerper, die niet alleen plezier heeft in het ontwerpen van kleding, maar ook graag zijn kennis met anderen wil delen. Een van de manieren waarin hij zijn onstuitbare creativiteit kwijt kan, zijn de workshops: In een groep van 10-15 personen leert hij deelnemers omgaan met kleding en uiterlijke verzorging, waarbij ook aandacht besteed wordt aan ieders sterke en minder sterke kanten. Want dat is het geheim van goed gekleed zijn……..