Item image

Jailine Flowers

Openingstijden:
Maandag:
08.00 – 18.00
Dinsdag:
08.00 – 18.00
Woensdag:
08.00 – 18.00
Donderdag:
08.00 – 18.00
Vrijdag:
08.00 – 18.00
Zaterdag:
08.00 – 18.00
Zondag:
-
E-mail winkel

Jailine Flowers

Mooiste kwaliteit en beste prijs
Jailine Flowers is al 17 jaar een begrip in de Van Hoytemastraat en omgeving van Den Haag! Doordat wij dagelijks zelf onze bloemen inkopen bij de bloemenveiling, Flora Holland, kunnen wij u een breed assortiment bloemen en planten van de mooiste kwaliteit, voor de beste prijs aanbieden.

 

Bedrijven en instellingen
Ook voor uw bedrijf of instellingen kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van boeketten voor in uw kantoor, vergaderruimte of bedrijfsevenement. Maar ook voor het maken van al uw bruidswerk en rouwwerk bent u bij Jailine flowers aan het juiste adres.

 

Cadeau artikelen
Naast onze bloemen en planten, vindt u in onze winkel een breed assortiment aan glaswerk, potten, manden, kaarsen, geur kaarsen en heel veel cadeau artikelen.

 

Online bestellen
Wilt u online bloemen bestellen dan kunt u terecht op www.jailineflowers.nl

 

Met de mooiste bloemen en planten is Jailine Flowers een begrip in Den Haag!

 

Hyacinten

Jailine Flowers heeft zich de laatste jaren heel sterk gemaakt in haar assortiment bloemen en planten, ook medio half november zijn wij weer uniek met onze hyacinten manden, die wij zelf opmaken in onze speciale productie ruimte.

 

Bezorgen

Wilt u iets moois laten bezorgen, ook daar zijn wij in gespecialiseerd! Wilt u bloemen laten bezorgen buiten de randstad? Als u voor 12.00 uur besteld is het de volgende dag op plaats van bestemming . De vaste koerier van Jailine Flowers zorgt er voor dat uw bestelling op de plaats van bestemming komt.