Item image

Kantoorboekhandel Benoordenhaeghe

Openingstijden:
Maandag:
9.00 - 17.30
Dinsdag:
9.00 - 17.30
Woensdag:
9.00 - 17.30
Donderdag:
9.00 - 17.30
Vrijdag:
9.00 - 17.30
Zaterdag:
9.00 - 17.00
E-mail winkel

Kantoorboekhandel Benoordenhaeghe winkelgebied Van Hoytemastraat Benoordenhout Den Haag

Kantoorboekhandel Benoordenhaeghe

Kantoorboekhandel Benoordenhaeghe is al ruim 50 jaar gevestigd in de Van Hoytemastraat in Den Haag. Na een grondige renovatie in 2013 is de winkel helemaal aangepast aan deze tijd. Deskundig advies en persoonlijke aandacht zijn onze kernwaarden.

 

Het assortiment

U kunt bij ons terecht voor alle kantoorartikelen en wat niet op voorraad is bestellen we snel voor u. Het grootste voordeel is dat u het kunt ophalen wanneer het u gelegen komt. Wist u dat we de meest gangbare inktcartridges verkopen?

 

Cadeauartikelen en speelgoed
We ontvangen leuke reacties op onze variatie aan cadeauartikelen en speelgoed. Kenmerkend voor de winkel is natuurlijk het assortiment wenskaarten en een grote diversiteit van kaartenmapjes, voor elke seizoen bieden we de passende kaart.

 

Agenda’s en kalenders

Vanaf juni richten we ons op onze schoolgaande klanten en vanaf eind augustus liggen de agenda’s en kalenders voor het komende jaar in de winkel.

 

De eigenaar

Mijn naam is Conny Kalkhoven en ik ben sinds 2007 de eigenaar van Kantoorboekhandel Benoordenhaeghe. Ik ben sinds 1979 werkzaam in deze branche, ik heb veel ervaring en ben enthousiast over de producten die we verkopen. Ik bezoek (inter)nationale beurzen om steeds weer iets verrassends te kunnen presenteren.

 

Klantenvriendelijk en service

De sfeer in de winkel is gemoedelijk en we doen er alles aan om klantgericht te werken en bieden u een goede service. Het team dat bestaat uit Raymond, Marion en Corry heeft veel ervaring met de verkoop van kantoorbenodigdheden.

 

Kom u verbazen over onze brede assortiment!

 

Producten

Postpapier, kaartenmapjes, cadeau artikelen, notitieboeken, notebooks, correctie middelen, lijm, plakband, perforators, nietmachines, hechtmiddelen, balpennen, viltstiften, speelgoed, opbergmiddelen ordners, ringbanden archiefdozen, brievenbakjes, luxe opberg dozen, kaartspellen, alfabet tabbladen, vulpennen, balpennen, inktcartridges, USB sticks, rekenmachines, schriften, schoolartikelen, agenda’s, kalenders, organisers, gekleurd karton, crêpepapier, papier, gekleurd papier, cadeaupapier, wenskaarten, book seat, schrijfbloks, enveloppen, kleurpotloden, viltstiften, creditcard holder.

 

Merken

Paperblanks, Moleskine, Succes, Filofax, Leitz, Rapid, Kaloo, Jellycat, Parker, Waterman, HP, Canon, Brother, Epson, Navigator, Clairefontaine, Exacompta, Secrid cardholder en Leuchtturm.

 

Website

Bent u op zoek naar een artikel? Bekijk ons assortiment op onze website www.kantoorboekhandel-denhaag.nl