Item image

Michel Boulanger & Pâtissier

Openingstijden:
Maandag:
8.00 – 17.00
Dinsdag:
8.00 – 17.00
Woensdag:
8.00 – 17.00
Donderdag:
8.00 – 17.00
Vrijdag:
8.00 – 17.00
Zaterdag:
8.00 – 17.00
Zondag:
8.00 – 15.00
E-mail winkel

]Michel Boulanger & Pâtissier

Michel Boulanger & Pâtissier


French, Fresh & Friendly

 

Bienvenue
Welkom bij de bakker op de hoek van de straat zoals u deze kent uit Frankrijk.
Michel laat u als geen ander genieten van Franse delicatessen, broden, croissants en de enige echte Franse pâtisserie. Tijdens de feestdagen kunt u hier ook terecht voor de traditionele Bûche de Noël, Galette des Rois en feestelijkheden zoals Foie Gras en Confit de Canard.

 

Passie
Vanuit een pure passie voor eten is Michel Boulanger – Pâtissier gestart. De baguettes, croissants en andere Franse lekkernijen worden dagelijks op de authentieke en ambachtelijke wijze gemaakt en dat proef je! Er worden geen smaakstoffen of andere toevoegingen gebruikt en men werkt uitsluitend met biologische en/of speciaal geselecteerde ingrediënten. Hierdoor is elke hap een ware smaaksensatie.

 

Uniek & Authentiek
De producten van Michel doen de herinneringen uit Frankrijk herleven door hun delicate smaak en hun authentieke karakter. Bij het binnenstappen van de winkel komt de verrukelijke geur van vers brood al op je af, gevolgd door een vrolijke ‘Bonjour!’ van de meiden achter de toonbank. In het weekend staat de hele buurt in de rij voor een goed ontbijt en komt men gewoon even het sfeertje proeven en bijkletsen! Kom ook eens langs!

 

A bientôt!

 

Producten

– Desembrood;
– Baguettes;
– Croissants (aux amandes);
– Pain au chocolat / Pain aux Raisins;
– Eclairs, Tarte au Citron en andere typisch Franse pâtisserie;
– Confiture, sardines, miel en dragees;
– Tijdens de lunch maken wij ook vers belegde broodjes!

 

Speciale gelegenheid

Bent u jarig, gaat u trouwen of heeft u iets anders te vieren? Vraag ons dan naar de mogelijkheden in de winkel of maak een afspraak met een van de Pâtissiers / Boulangers via info@michelfood.nl of +31 70 415 15 13.