Item image

Slagerij Rob van der Zalm

Openingstijden:
Maandag:
08.00 – 18.00
Dinsdag:
08.00 – 18.00
Woensdag:
08.00 – 18.00
Donderdag:
08.00 – 18.00
Vrijdag:
08.00 – 18.00
Zaterdag:
08.00 – 16.00
Zondag:
Gesloten
E-mail winkel

Slagerij Rob van der Zalm

Specialisme

Onze winkel is gespecialiseerd in luxe vlees, waarbij kalfs- en lamsvlees tot ons standaardassortiment behoren. Het vlees dat wij verkopen is het beste wat er op de markt te verkrijgen is en daarvoor selecteren wij, naast onze eigen gemeste koeien, verschillende soorten vlees van uiteenlopende rassen vanuit de hele wereld om in onze winkel te verkopen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de vraag van de markt, maar ook proberen wij onze klanten regelmatig te verrassen met nieuw producten.

 

Ambacht
Naast ons ruime assortiment aan vlees maken wij verschillende vleeswaren en worsten nog steeds zelf in onze eigen worstmakerij. Wij beschikken over de meest moderne middelen, die ons in staat stellen toch op de traditionele manier te produceren.

 

Vers bereide maaltijden
In de staart van ons bedrijf is onze keuken gevestigd, waar vijf dagen per week door drie koks versgemaakte maaltijden worden bereid. Hier worden volgens grootmoeders recept hollandse maaltijden bereid, maar ook gerechten uit verschillende landen hebben door de jaren heen hun intrede gedaan bij ons in de keuken. De Hollandse maaltijden en wereldgerechten zijn na 25 jaar dan ook een belangrijk onderdeel van onze winkel geworden.

 

Food is a celebration in live!

 

Assortiment

Vlees en vleeswaren van over de hele wereld, meer dan 25 verschillende soepen en huisgemaakte maaltijden met invloeden uit verschillende landen.

 

Meer info

Wild u meer weten over onze ambacht of een indruk krijgen wat wij in onze winkel aanbieden, kijk dan op onze webiste  klik hier.