Item image

Van Nierop sfeer en verlichting

Openingstijden:
Maandag:
13.30 – 17.30 (in juli en augustus gesloten)
Dinsdag:
9.30 - 17.30
Woensdag:
9.30 - 17.30
Donderdag:
9.30 - 17.30
Vrijdag:
9.30 - 17.30
Zaterdag:
9.30 - 17.00
E-mail winkel

600 van-nierop-verlichting-1b

Van Nierop sfeer en verlichting

 

Voor sfeervolle verlichting is van Nierop sfeer en verlichting het juiste adres.

Ruim 80 jaar een begrip
Van Nierop sfeer en verlichting is al ruim 80 jaar een begrip in het Haagse Benoordenhout.

 

Unieke lampen: lampenkappen in alle maten en mooie stoffen 

Wie bij dit familiebedrijf in Den Haag naar binnen loopt, weet dat hij of zij naar buiten komt met een bijzondere lamp. Behalve dat de winkel lampenkappen op maat maakt, verkopen ze ook unieke lampvoeten. Hier maken ze lampenkappen in alle maten en met de mooiste stoffen, die je helemaal zelf kunt samenstellen. Zo kun je kiezen voor een chique lampenkap van zijde of juist een van stoer linnen maar er zijn ook mooie van katoen. Ze helpen je graag om iets bijzonders te vinden dat echt bij je past en vooral bij je interieur.

 

Deskundig advies

’Enerzijds is licht functioneel, bijvoorbeeld om bij te werken, te lezen of een schilderij goed uit te laten komen. Anderzijds is licht een belangrijke sfeermaker. Deze aspecten nemen we altijd mee in ons advies. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit verlichting met een klassieke uitstraling.’

 

Cadeau-artikelen

Om het interieur verder te decoreren hebben ze sfeervolle cadeau-artikelen. Zijde bloemen van Sia maken uw interieur helemaal compleet. Leuk voor jezelf of om iemand mee te verrassen.

 

Klanten vinden het altijd een feest om even binnen te stappen en lekker rond te snuffelen.

Assortiment

Lampenkappen op maat, sfeervolle kroonluchters, functionele leeslampen, schilderijverlichting, maatwerk fauteuils, kleine meubels, glazen designtafels, zijde bloemen van Sia, servies en bijzondere cadeauartikelen.

 

Speciaal

Eigen atelier en reparatieafdeling; tevens reparaties van uw lampen aan huis.

 

Merken

Holtkotter, Dutch lamp, Masterlight, Valsan, Sia, Bunzlau, Wedgwood, Pimpernel, Ulster Weavers, Crystal d’Arques, Meander, Bor design, EME kitchen trend.

 

Webshop

www.vannieropverlichting.nl