Item image

Verhoog - De Echte Bakker

Openingstijden:
Maandag:
08.00 – 18.00
Dinsdag:
08.00 – 18.00
Woensdag:
08.00 – 18.00
Donderdag:
08.00 – 18.00
Vrijdag:
08.00 – 18.00
Zaterdag:
08.00 – 17.00
Zondag:
-
E-mail winkel

Verhoog – De Echte Bakker

Proef en ervaar het vakmanschap!

 

Vele specialiteiten

De winkel aan de van Hoytemastraat ligt vol met vers en ambachtelijk brood en banket. Tijgervolkoren, donker bosbrood, woudvruchtentaart of moddertaart. Het zijn enkele specialiteiten van brood- en banketbakker Verhoog.

 

Christiaan Verhoog aan het woord
Christiaan Verhoog:’ Het bakkersvak is pure ambacht waarbij kennis van ingrediënten en de juiste bereiding essentieel zijn, gecombineerd met een goede en vriendelijke service. Ons brood bijvoorbeeld blijft lekker en vers door langere baktijd in ambachtelijke ovens en door zo laat mogelijk te bakken. Ik ben altijd bezig met nieuwe producten en smaken verfijnen. Wekelijks hebben we aanbiedingen en hiermee spelen we in op vragen van klanten. Zo ontstond bijvoorbeeld ons donker bosbrood met fijne structuur.’

 

Taart naar eigen wens
Een taart naar eigen wens is ook niet te versmaden. Deze kan je via internet bestellen op onze website.: http://webshop.verhoog.com/assortiment. Zonder meerprijs stel je zelf je eigen wensen en afmaak samen. Ideaal voor druk bezette mensen die ’s avonds een taart of kindertaart willen bestellen zonder daarvoor speciaal naar de winkel te hoeven!

 

 Lunchroom
In onze knusse lunchroom “de Foyer” kunt u onder het genot van heerlijke koffie, een gebakje of een belegd broodje, bijpraten of even uitrusten.

 

Meer dan 90 jaar, 20 jaar aan de Van Hoytemastraat
Dit jaar bestaan we alweer 90 jaar en zitten we al 20 jaar tot volle tevredenheid en enorm veel plezier aan de Van Hoytemastraat!

 

Altijd iets bijzonders!

 

Heerlijk ambachtelijk vers

Dagelijks vers brood en banket en op meerder momenten per dag gebakken in een bakkerij waar aandacht en oog voor kwaliteitsgrondstoffen centraal staat.

 

Internet

We beschikken over een website,www.verhoog.com, waar het gehele assortiment op staat en klanten kunnen door middel van een klantenpas snel en effectief sparen voor aankopen naar keuze, vrij te besteden.

 

Uitblinkers in de loop der jaren

Uitvinder van het grof volkoren in de jaren 50, donker bosbrood met Europese bescherming op receptuur, kampioen van Nederland met meergranenbrood, saucijzenbroodjes, cake kerststollen en veelvoudig winnaar van diverse eindejaar competities tussen bakkers onderling met oliebollen, beignets, en amandelstaven.