Item image

Viswinkel V.F.P. - Vis Fish Poisson

Openingstijden:
Maandag:
9.00 – 18.00, 's zomers t/m 18.30 uur
Dinsdag:
9.00 – 18.00, 's zomers t/m 18.30 uur
Woensdag:
9.00 – 18.00, 's zomers t/m 18.30 uur
Donderdag:
9.00 – 18.00, 's zomers t/m 18.30 uur
Vrijdag:
9.00 – 18.00, 's zomers t/m 18.30 uur
Zaterdag:
8.00 – 17.00
E-mail winkel

Viswinkel VFP


Viswinkel V.F.P. – Vis Fish Poisson

Your native fishspecialties!

 

Wie zijn wij?
Viswinkel V.F.P. opende zeven jaar geleden haar deuren in de Van Hoytemastraat nummer 98. Na vijf jaar kregen wij de mogelijkheid om ons huidige winkel te mogen openen op nummer 64. Samen met onze dochter bestieren wij onze winkel met veel inzet en enthousiasme. De luxe en frisse uitstraling van de winkel en de toonbank van 16 meter is een lust voor het oog.

 

Toonbank
De toonbank leidt U door de wereld van vis, beginnend met dagelijks vers aangevoerde vis vanuit Scheveningen, Katwijk, IJmuiden of Urk overgaand in onze maaltijdsectie waaruit U iedere dag 16 maaltijden c.q. componenten kunt selecteren, deze loopt weer over naar de amuses, de salades en de rookwaar afdeling, bestaande uit huisgemaakte salades en ambachtelijk gerookte producten.
Specialisme
Onze bekendheid danken wij aan onze kennis van vis kookervaring en- advies, die wij graag delen met onze klanten. Tevens zijn wij de enige viswinkel in Nederland met ons eigen huismerk kaviaar, die wij zelf importeren en daardoor zeer scherp in de winkel kunnen aanbieden. Maar ook voor catering bent U bij ons aan het juiste adres.

 

Tot ziens in viswinkel V.F.P.

Assortiment

Verse vis, gerookte vis, schaal en schelpdieren, kreeft, kaviaar, salades, wijn, toast, glutenvrij, warm gebakken vis, maaltijden, marinades, soepen, blini’s, sushi, haring.

 

Online bestellen

U kunt online bestellen op info@visdenhaag.nl