Wijnproeverij Beaujolais

Wijnproeverij Beaujolais bij Wijnkoperij Henri Bloem
Zaterdag 26 november 12:00 tot 17:00 uur

November is de maand van de Beaujolais. Ieder jaar op de derde dinsdag van november is er namelijk de Beaujolais Primeur. De eerste rode wijn uit 2016 van Frankrijk. Het idee van ‘primeur’ is al sinds 1951 jarenlang een hype en trend geweest, in de toptijd werd er in november met de ‘primeur’ al 1/3 van de complete oogst verkocht. Er is alleen in de Beaujolais nooit nagedacht over de toekomst en promotie van met name de Cru’s. Gelukkig is er de afgelopen jaren na het instorten van de ‘primeur’ in Europa hard gewerkt door de lokale wijnboeren aan het imago van de 10 Cru’s. Met als resultaat prachtige verfijnde wijnen met duidelijke onderlinge ‘terroir’ verschillen. Wij willen u zaterdag 26 november a.s. tussen 12:00 en 17:00 uur een aantal van deze prachtige Cru’s laten proeven. En…. de jaarlijkse primeur mag natuurlijk niet ontbreken aan deze serie wijnen!

Wijnkoperij Henri Bloem
Weissenbruchstraat 294
2596 GN Den Haag
Tel: 070-3249493

Small Business Saturday 3 september 2016

Zaterdag 3 september 2016 is het weer tijd voor Small Business Saturday. Deze dag hebben de ondernemers uit de van Hoytemastraat extra aanbiedingen.

U kunt deze dag genieten van een aantal leuke acties en van het hilarisch homomannenkoor bestaande uit 15 man de VOXA ROSA! Tevens zal er een violiste aanwezig zijn die een klassieke voorstelling voor u geeft tijdens het winkelen in de van Hoytemastraat.

Shoppen, Slenteren & Socializen

12 januari 2016 – Time to relax. Kom gezellig bij ons Shoppen, Slenteren & Socializen! Ook nu de feestdagen achter de rug zijn!

 

De van Hoytemastraat in Benoordenhout is het meest exclusieve winkelgebied in Den Haag en omgeving. De meer dan 50 luxueuze speciaalzaken bieden een zeer exclusief én compleet assortiment aan van kwaliteitsproducten en – diensten. De winkeliers zijn een luisterend oor voor elke klant, delen kennis en bieden een excellente service aan.