Wist u dat winkelgebied Van Hoytemastraat

 • * meer dan vijftig verrassende speciaalzaken heeft,
 • * een zeer compleet en exclusief assortiment aanbiedt en
 • * bekend staat om de zeer hoge kwaliteit en persoonlijke service?

Kennis, kwaliteit en persoonlijke Service

De Van Hoytemastraat is een winkelgebied waar meer dan vijftig speciaalzaken u een exclusief én compleet assortiment aanbieden van hoogwaardige (internationale) kwaliteitsproducten en -diensten. Waar winkeliers naar u luisteren, hun kennis met u delen en waar persoonlijke Service nog met een hoofdletter S wordt geschreven.

Evenementen

Jaarlijks organiseren wij tal van evenementen voor een sfeervolle beleving van ons winkelgebied.


  Poster Koningsdag

  Tijdens het Oranjefeest – Koningsdag- zijn de winkels geopend en is er een vrijmarkt in de Van Hoytemastraat. Van jong tot oud kunt u deelnemen aan tal van activiteiten van Oud Hollandse Spelen, straathockey en –voetbaltoernooi, van bingo tot een Hoytema hakkenrace. Onder het genot van een hapje en een drankje aan de Oranjebar kunt u ook nog naar het open podium en de muzikale optredens aanschouwen.

  10656553_744317848937217_2025679004_nIn de zomer kennen wij het welbekende evenement op zaterdag Chapeau Hoytema – Draag een hoed! Voor iedereen die deze dag een hoedje draagt zijn er bijzondere voordelen te halen. Ludieke aanbiedingen van de verschillende winkeliers, die alleen gelden voor bezoekers met een hoed. Het winkelgebied verwelkomt u met festiviteiten, gezellige terrassen en volop activiteiten.
  Uitnodiging kerstproeverij winkelgebied Van Hoytemastraat BenoordenhoutVlak voor Kerst is er de Kerstproeverij waar u kennis kunt maken met de culinaire gerechten die de winkels aanbieden tijdens de feestdagen.

  Aantrekkelijke ambiance

  Het winkelgebied is continu bezig om het nog aantrekkelijker te maken voor de bezoekers.

   Nieuwe klinkers heropening winkelgebied Van Hoytemastraat Benoordenhout
   Heropening winkelgebied Van Hoytemastraat

   Onlangs nog werd de bestrating van het winkelgebied volledig vernieuwd, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

    

    

    

    

   Van Hoytemastraat, schoonste winkelgebied van NederlandWij houden hier alles goed schoon met alle betrokken partijen: winkeliers onderling, bezoekers en gemeentediensten. Deze vruchtbare samenwerking heeft er zelfs toe geleid dat ons winkelgebied in 2013 werd benoemd tot het ‘schoonste winkelgebied van Nederland’!

   Zondagochtend

   Zelfs op zondagochtend kunt u voor luxueuze levensmiddelen bij enkele winkels van ons winkelgebied terecht. De aangename ambiance en de aanwezigheid van vele horecagelegenheden maken het bovendien extra aantrekkelijk om dit winkelgebied te bezoeken.

   Perfecte locatie

   Ons aanbod nodigt niet alleen bewoners uit de directe omgeving uit om bij ons langs te komen. Vele bezoekers buiten Den Haag, expats en personeel in de nabijgelegen bedrijven weten ons te vinden. Dit komt mede door de centrale ligging. Het winkelgebied ligt namelijk vlakbij het centrum en de uitvalswegen van Den Haag. Bovendien zijn de parkeermogelijkheden voortreffelijk: hier geldt nog parkeren voor de deur. Wij heten u van harte welkom om dit bij ons te ervaren!

   DE VAN HOYTEMASTRAAT IN BENOORDENHOUT IS HET MEEST EXCLUSIEVE WINKELGEBIED IN DEN HAAG EN OMGEVING VANWEGE DE VELE LUXUEUZE SPECIAALZAKEN.

    

   Blijf op de hoogte van onze activiteiten en evenementen!

   – Vind ons leuk op Facebook 

    

   Facebook like winkelgebied Van Hoytemastraat
             

   – Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.