Site logo
Over ons

Hoe werkt het
De Goudwaag is een goudinkoper waar u terecht kunt voor het verkopen van uw oude goud en zilver. Het principe is simpel: U komt bij ons langs, wij wegen uw kostbaarheden en testen ze op echtheid en karaat. Op basis daarvan doen wij u een aantrekkelijk aanbod, zodat u contant geld mee naar huis kunt nemen of het kunt laten overmaken op uw bankrekening. Een taxatie van uw goud of zilver is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Uniek
Inmiddels is De Goudwaag niet alleen in de Van Hoytemastraat, maar ook in de rest van Den Haag en wijde omgeving. De reden? De Goudwaag kenmerkt zich door een stijlvolle presentatie die bij de Van Hoytemastraat past, met een aantrekkelijk interieur, en een kwalitatief goede kop koffie voor elke klant. Daarmee onderscheidt de winkel zich van andere goudinkopers in Den Haag. Een ander kenmerk van De Goudwaag is de eerlijkheid die wij hoog in het vaandel hebben staan. Als u uw goud wilt verkopen, wilt u er zeker van zijn dan u fair behandeld wordt. Dat willen wij u bij De Goudwaag beloven.

Service
De Goudwaag koopt alle soorten goud en zilver, van oude sieraden tot zilverbestek. Zelfs gouden tanden leveren bij De Goudwaag geld op. Ook uw edelstenen, barnsteen en tin kunt u bij ons verkopen. Dus heeft u ongebruikt goud of zilver in de kast liggen? Laat het taxeren bij De Goudwaag en ontdek hoeveel u ervoor kunt ontvangen. Wij zien u graag tegemoet op Van Hoytemastraat 113.

De Goudwaag – Eerlijk over uw goud.

Vakmanschap
De Goudwaag komt voort uit een lange familietraditie in de goud- en zilver-business in Duitsland. Eigenaresse Naomi Weststrate-Irak, echtgenote van een Nederlands diplomaat, is de zoveelste persoon in haar familie die het vak uitoefent. Daarom kunt u rekenen op een grote kennis en vakmanschap.

Klantvriendelijkheid
Bij De Goudwaag is de klant nog koning. Wij nemen de tijd voor u en geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij begrijpen namelijk dat het niet altijd eenvoudig is om afstand te doen van stukken die een geschiedenis met zich meedragen.

Vertrouwen
Betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn in dit vak van het grootste belang. Wij willen elke keer opnieuw bewijzen dat wij uw vertrouwen waard zijn. Zo kunt u met een goed en vertrouwd gevoel uw kostbaarheden verkopen.

Locatie
Closed
Open hours today: 10:00 - 15:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  10:00 - 15:00

 • Tuesday

  10:00 - 15:00

 • Wednesday

  10:00 - 15:00

 • Thursday

  10:00 - 15:00

 • Friday

  10:00 - 15:00

 • Saturday

  By appointment only

 • Sunday

  Closed

 • 18/07/2024 16:14 local time

Telefoon

070 - 324 32 69

E-mail

info@degoudwaag.nl

 • Comments are closed.