Site logo
Over ons

Vele specialiteiten
De winkel aan de Van Hoytemastraat ligt vol met vers en ambachtelijk brood en banket. Tijgervolkoren, donker bosbrood, woudvruchtentaart of moddertaart. Het zijn enkele specialiteiten van brood- en banketbakker Verhoog.

Christiaan Verhoog: "Het bakkersvak is pure ambacht waarbij kennis van ingrediënten en de juiste bereiding essentieel zijn, gecombineerd met een goede en vriendelijke service. Ons brood, bijvoorbeeld, blijft lekker en vers door langere baktijd in ambachtelijke ovens en door zo laat mogelijk te bakken. Ik ben altijd bezig met nieuwe producten en smaken verfijnen. Wekelijks hebben we aanbiedingen en hiermee spelen we in op vragen van klanten. Zo ontstond bijvoorbeeld ons donker bosbrood met fijne structuur."

Taart naar eigen wens
Een taart naar eigen wens is ook niet te versmaden. Deze kan je via internet bestellen op onze website. Zonder meerprijs stel je zelf je eigen wensen en afmaak samen. Ideaal voor drukbezette mensen die ’s avonds een taart of kindertaart willen bestellen zonder daarvoor speciaal naar de winkel te hoeven!

Bijna 100 jaar en bijna 30 jaar tot volle tevredenheid en enorm veel plezier aan de Van Hoytemastraat!

Heerlijk ambachtelijk vers
Dagelijks vers brood en banket en op meerder momenten per dag gebakken in een bakkerij waar aandacht en oog voor kwaliteitsgrondstoffen centraal staat.

Internet
We beschikken over een website waar het gehele assortiment op staat en klanten kunnen door middel van een klantenpas snel en effectief sparen voor aankopen naar keuze en geheel vrij te besteden.

Uitblinkers in de loop der jaren
Uitvinder van het grofvolkoren in de jaren 50, donker bosbrood met Europese bescherming op receptuur, kampioen van Nederland met meergranenbrood, saucijzenbroodjes, cake kerststollen en veelvoudig winnaar van diverse eindejaar competities tussen bakkers onderling met oliebollen, beignets, en amandelstaven. Onlangs verkozen met de beste kaastabletten van Den Haag!

Locatie
Open
Open hours today: 08:00 - 18:00 Toggle weekly schedule
 • Monday

  08:00 - 18:00

 • Tuesday

  08:00 - 18:00

 • Wednesday

  08:00 - 18:00

 • Thursday

  08:00 - 18:00

 • Friday

  08:00 - 18:00

 • Saturday

  08:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 30/05/2024 08:17 local time

Telefoon

070 - 324 44 70

E-mail

bakkerij@verhoog.com

 • Comments are closed.