Item image

Stuyver Makelaardij

Openingstijden:
Maandag:
09.00 – 17.30
Dinsdag:
09.00 – 17.30
Woensdag:
09.00 – 17.30
Donderdag:
09.00 – 17.30
Vrijdag:
09.00 – 17.30
Zaterdag:
-
Zondag:
-
E-mail winkel

Stuyver Makelaardij

Service gericht

Ons team bestaat uit medewerkers die op alle vlakken van het onroerend goed jarenlange ervaring hebben in de woningmarkt. Daarbij staat service gerichtheid hoog in ons vaandel en gaan wij een stapje verder voor onze klanten. Door onze compacte organisatie hebt u vrijwel altijd rechtstreeks contact met de medewerker die u wilt spreken.

 

NVM makelaarskantoor
Wij zijn daarnaast een erkend NVM makelaarskantoor. Deze erkenning biedt u de garantie op een vlekkeloze aankoop dan wel verkoop van de woning.

 

Thuis in de makelaardij en partner in real estate since 1985.

 

Eerlijk en duidelijk advies

Is een huis aankopen zo simpel als het soms lijkt? Wij denken van niet. Eerlijk en duidelijk advies kunnen u een hoop zorgen besparen. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit hoe onze werk- en denkwijze leidt tot een succesvolle koop van uw nieuwe woning.

 

U wilt u huis verkopen?

Wij doen dat graag voor u waarbij wij u op een professionele en realistische manier zullen adviseren.

 

Kennis en ervaring

Onze kennis en ervaring kan u helpen in de verhuur van uw privéwoning of belegging. Eerlijk en professioneel adviseren wij u wat nodig is om een reële kans tot succesvol verhuren te hebben. In een gesprek leggen wij graag vrijblijvend uit hoe onze werk- en denkwijze leidt tot het vinden van een betrouwbare huurder.