Over ons

Stijlvol, functioneel en comfortabel
“Mijn interieur is eigenlijk net zo persoonlijk als mijn jas: hij moet warmte geven, bescherming bieden, functioneel zijn, bij mijn stijl passen en misschien nog wel het belangrijkste: hij moet lekker zitten. Een versleten of ouderwetse jas wil ik niet, en dat geldt ook voor mijn interieur.”

Veel bij kijken bij het (her-)inrichting huis
In onze drukke en luxe wereld neemt het interieur een prominente plaats in. Iedereen wil het liefst het ’Perfecte Interieur’ voor hem of haar. Daar wordt immers hard voor gewerkt en van de schaarse uren thuis wilt u zo veel mogelijk genieten. Maar er komt heel wat kijken bij het (her-) inrichten van woonruimte. Er bestaat een enorme verscheidenheid aan producten, in alle kleuren van de regenboog. Het kost veel tijd en energie om alles uit te zoeken en op elkaar afgestemd te krijgen.

Gemak, efficiency en veel keuze
Ik geloof in gemak, efficiency en veel keuze. In mijn winkel treft u daarom een compleet assortiment aan om de aankleding van top tot teen rond te krijgen: behang, gordijnen, vitrages, blinds, in-betweens en andere raambekleding, vloerbedekking, marmoleum, laminaat, rails, roedes, karpetten, sierlijsten, embrasses, etc. En niet alleen alle producten die u nodig heeft voor de inrichting, maar ook vakkundig advies en alle denkbare diensten om uw plannen te realiseren. Meten en monteren, maar ook behangen en schilderen bijvoorbeeld. Desgewenst kom ik bij u thuis eerst een kijkje nemen.

Privé-parkeerplaatsen en speelhoekje voor de kinderen
Niet onbelangrijk: u kunt direct naast de winkel op privé-parkeerplaatsen gratis parkeren. Handig, als u stalen mee naar huis wilt nemen, en wel zo rustig. Ook aan de kids is gedacht: in het midden van de winkel is een speelhoekje met speelgoed, tekenspulletjes en een dvd-speler ingericht.

Ik verwelkom u graag in onze winkel voor inspiratie en informatie!

Producten
Gordijnen, Vitrages, Blinds, Rolgordijnen, Houten jaloezieën, Aluminium jaloezieën, vloerbedekking, Shutters, Karpetten, Traplopers, Behang, Meubelstoffering, Laminaat, vinyl en pvc-vloeren.

Merken
Sanderson, Harlequin, Jane Churchill, Kobé, Casamance, Camengo, Eijffinger, Arte, Van Besouw, Louis de Poortere, Bonaparte, Parade, Nouwens & Bogaers, Interstil, Forbo Marmoleum, Mflor, QuickStep, Villa Nova, Aristide, Sunway, Copahome, B&C, Brink & Campman, Scion, Vano, Wind, Ora Pro Nobis, Wool Studio, Prestigious Textiles, Clarke & Clarke, Warwick, etc.

Locatie

Weissenbruchstraat 296, 2596 EN The Hague, Netherlands

Closed
Closed today
 • Monday

  By appointment only

 • Tuesday

  By appointment only

 • Wednesday

  10:00 - 17:30

 • Thursday

  10:00 - 17:30

 • Friday

  10:00 - 17:30

 • Saturday

  10:00 - 17:00

 • Sunday

  Closed

 • 26/06/2022 12:36 local time

Telefoon

070 - 324 46 20

E-mail

info@ingridwinter.nl

 • No comments yet.
 • Add a review